Műtétmentes arcfiatalítás

Plasztikai sebész helyett, kés nélkül,
fájdalom mentesen

Az általam kifejlesztett naturális arcplasztika, avagy arc egyensúlyozás  egy tökéletes alternatívája a sebészi beavatkozásoknak. Olyan természetes eljárásokat és kezeléseket alkalmazok, amelyek kizárják a plasztikai beavatkozások után látható művi megjelenést. Fiatalos ragyogást, frissességet ás harmonikus megjelenést nyújt a hozzám fordulóknak.

Mit ad ez Neked?

A kéz legmélyebb tudása az érintés

Nincs egyetlen gép sem, ami helyettesítheti a kéz varázslatos tudását. A kéz mindent érez, az érintésnek ereje van. Az érintésnek minden pillanata emlékezetes, ami az első simítással kezdődik és bámulatos eredménnyel végződik.

Ez a kezelés egy aktív izom edzés, hatása viszont pihentető. Segítségével elérhető a sejten kívüli bőr hálózat optimális rugalmassága, amitől az frissé és feszessé válik. Fokozódik az arc-, a nyak- és dekoltázs izmok ereje és rugalmassága, ezért a vonások garantáltan megfiatalodnak. Mivel kialakul az ideális test- és arc egyensúly, megjelenik a lélek legszebb énje, ezzel sok év letagadható a valós életkorból.

 

Mindennek, ami történik veled, lenyomata van a testedben, legyen az számodra pozitív vagy negatív esemény. A traumaként megélt történések, akár fizikai, akár lelki indíttatásúak, blokkokat alakítanak ki a tudatalattiban és a fizikai testben is. Ezek a blokkok bárhol megjelenhetnek, így az arcon is, és alakítják arcképedet és az öregedési folyamatokat. A traumák nyomot hagynak, ezért ha meg akarod őrizni, vagy visszaakarod nyerni szépségedet, akkor több szinten kell dolgozni azért, hogy látványos és tartós változást érj el.

A Naturális Arcplasztika felépítése

HIDROGÉN TERÁPIA

A molekuláris hidrogénnel dúsított víz a legjobb szövethidratáló anyag. Nedvességgel tölti fel a sejtek közötti teret, amitől maguk a sejtek is hidratálttá válnak.

CO2 Carboxy Combo theraphy

A folyamatot értágulás és anyagcsere gyorsulás kíséri, ami elszállítja a pangó salakanyagokat, lenullázza az öreg sejteket és támogatja az új sejtek megerősödését.

Oxigén terápia

A hidratált és salakanyagoktól mentes szövetek képesek a nagy nyomású oxigénnel bejuttatott értékes hatóanyagokat maradéktalanul felvenni és magukba építeni.

Az arc egyensúlyozás hatásai

A naturális arcplasztika célja az, hogy a bőr állapotát javítsa, a ráncokat és vonalakat csökkentse, a bőrt feszesebbé és rugalmasabbá tegye, valamint az arcszínt és textúrát egységessé harmonizálja. Az eredmény egy természetes, friss és fiatalos megjelenés, amely a saját egyéniségünket hangsúlyozza.

A kéz legmélyebb tudása az érintés

 • Preventív, ha szeretnéd sokáig megőrizni a fiatalos arcvonásokat.
 • Természetes módon, műtéti beavatkozások nélkül fiatalít.
 • Enyhíti a rosszul sikerült esztétikai beavatkozások nyomait.
 • Újraéleszti a gravitáció hatására megereszkedett arcot.
 • Feloldja az egyéni mimika miatt kialakult blokkokat.
 • Látványosan megfiatalítja a nyak-, toka és dekoltázs bőrét.
 • Csökkenti a baleset vagy sérülés után visszamaradt torzulásokat.
 • Eltünteti a berögzült szokások-dohányzás, hunyorgás, homlokráncolás-miatt kialakult ráncokat.
 • Harmonizálja az érzelmi traumáktól stresszes arcot.
 • Szimmetrikussá teszi az arcot.
 • Felkészít az eredményes sebészeti beavatkozásokra.
 • Támogatja a testi és lelki újjászületést.