Hidrogén terápia

H2 - kicsi molekula óriási egészségügyi potenciállal

A molekuláris hidrogénnel dúsított víz a legjobb szövethidratáló anyag. Nedvességgel tölti fel a sejtek közötti teret, amitől maguk a sejtek is hidratálttá válnak. Ez minden kezelés alapja, mert enélkül nem lennének képesek az értékes hatóanyag beépülni a szövetbe. Emellett a legerősebb antioxidáns is, ami látványos anti-aging hatással bír. A hidrogén terápia olyan fontos, mint házépítésnél az alap.

A hidrogén terápia bőrre gyakorolt előnyei

Gyulladás
csökkentés

Gyulladáscsökkentő – a molekuláris hidrogén képes csökkenteni a bőrgyulladást, ami segíthet enyhíteni az akné, ekcéma, pikkelysömör és más bőrgyulladásos állapotok tüneteit.

A legerősebb
antioxidáns

az oxidatív stressz hozzájárulhat a ráncok, foltok és egyéb bőrelváltozások kialakulásához. A hidrogén antioxidáns tulajdonságai segíthetnek ennek csökkentésében. 

 

Hidratálás és
rugalmasság

a hidrogén terápia hidratáló hatással is rendelkezhet, segítve a bőr nedvesség tartalmának megőrzését, ami javítva a rugalmasságot is.

Miért tökéletes antioxidáns a molekuláris hidrogén?

Rendkívül reaktív és képes hatékonyan semlegesíteni a szabad gyököket a szervezetben. Itt van néhány ok, hogy miért tekintik a molekuláris hidrogént kiváló antioxidánsnak:

Kicsi méret:

A H2 molekula nagyon kicsi, ezért könnyen behatol a sejtekbe és a szervekbe, ahol képes hatékonyan reakcióba lépni a szabad gyökökkel.

Szelektivitás:

A H2 molekula szelektíven reagál a káros szabad gyökökre. Ez azt jelenti, hogy a H2 nem zavarja a test természetes antioxidáns rendszerét.

Gyulladáscsökkentő hatás:

A molekuláris hidrogénnek jelentős gyulladáscsökkentő hatása van, ami részben az antioxidáns tulajdonságának köszönhető. Csökkenti a gyulladásos folyamatokat és hozzájárul az egészséges szövetek védelméhez.

Biztonságos és nem toxikus:

A molekuláris hidrogén nagyon biztonságos és nem toxikus. Nem okoz mellékhatásokat, még nagyobb mennyiségben sem.

Az antioxidáns tulajdonsága miatt:


A molekuláris hidrogén alkalmazása számos egészségügyi előnnyel járhat, beleértve az oxidatív stressz csökkentését, a gyulladás csökkentését, a sebgyógyulást, az immunrendszer erősítését és a szív-és érrendszeri egészség támogatását.