SEYO TDA kezelés

SEYO TDA - a transzdermális bőrfiatalítás

 

A minden bőrtípusnál alkalmazható terápia jelenleg a világ egyetlen fizikai behatolás nélküli bőrgyógyászati-esztétikai módszere. Míg a hagyományos kozmetikai eszközök nem képesek áthatolni a bőr felszínén, addig a TDA a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatja az aktív anti-aging hatóanyagokat. Egy forradalmi eljárás, melynek során a bőr belülről regenerálja saját magát és visszaszerzi természetes szépségét.

A SEYO TDA előnyei

Miért tökéletes antioxidáns a molekuláris hidrogén?

A kezelés rendszeres használatával még tovább fokozzuk a sejtosztódást, így egyre láthatóbbá válik a bőr természetes feszessége, csökken a gravitációs ráncok mélysége és a bőr frissebb, fiatalabb lesz.  A SEYO TDA segítségével a bevitt hyaluronsav jelentősen mélyebbre jut és sokkal egyenletesebben oszlik el, mint bármely hagyományos kozmetikai kezelés esetében.

A SEYO TDA előnyei

A SEYO kezeléseket gyakorlatilag minden bőrtípus problémájára lehet alkalmazni.

nincs közvetlen bőrkontaktus, így bármilyen terület kezelhető

nem avatkozik be a bőr struktúrájába, így a kezelés veszélytelen. Maximális a sterilitás, kizárt idegen anyag bejutása

Csak a gyártó által forgalmazott hatóanyagok juttathatók a bőrbe, amik szigorú laboratóriumi körülmények között készülne. Bőrtípusnak megfelelően beállítható a kezelés

alkalmazható égési sérülések, műtéti hegek, ekcéma, gombásodás, övsömör, gyantázás utáni hámsérülés, szőrtüszőgyulladás, véraláfutás, haematóma kezelésére, valamint plasztikai műtétek, zsírfeltöltés után is.

Biztonságos és nem toxikus:

A molekuláris hidrogén nagyon biztonságos és nem toxikus. Nem okoz mellékhatásokat, még nagyobb mennyiségben sem.

Hogyan működik?

A TDA a világ első nem-invazív, öregedés gátló bőrgyógyászati kezelés-rendszerét fedi. A TDA sikeresen és nagyon szép eredményekkel harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen, helyreállítva a bőrt, egyúttal pedig lelassítva az idő múlásának jeleit. 

A SEYO TDA esetében az oxigén a hangsebesség gyorsaságával pulzálva juttatja a hatóanyagot a szövetek mélyére. Szoftveres hátterének köszönhetően kiválasztja a megcélzott bőrfelülethez fejlesztett programot, és a készülék automatikusan a felülethez igazítja a kezelést. Regenerálja, feszesíti és teltebbé teszi a bőrt. Az apróbb ráncok azonnal eltűnnek, a nagyobbak mélysége csökken, a bőrkép látványosan javul.  Ahogyan azt a SEYO TDA kapcsán szakértők megfogalmazták, „ez a kezelés egy kvantumugrás a bőrgyógyászat és a kozmetika tökéletesedésének útján”.

A SEYO TDA kezelés egy hatékony bőrápolási technológia, amely az oxigén terápia és az ultrahang hullámok kombinációját használja a bőr aktív hatóanyagokkal történő feltöltésére és a bőr fiatalítására. A kezelés során használt hatóanyagok hatékonyan csökkentik a ráncokat, hidratálják és feszesebbé teszik a bőrt, így az arc és test bőre egészséges és ragyogó lesz. A Varga Erika bőrápolási szalonban tapasztalt szakemberek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb SEYO TDA kezelést az egyéni igényekhez.