CO2 Carboxy terápia

Carboxy kezelés avagy valódi oxigén terápia

A szén dioxid terápiát a 90′-s évek óta használják vérkeringési zavarok, akut- és krónikus fájdalmak enyhítésére. Több formája ismert és ma már elterjedt eljárás. A természetben előforduló mofetta (víz nélküli gyógyfürdő) vulkáni utótevékenységhez kötődő, főleg szén dioxidból álló gázfeltörés. A mofettákat évszázadok óta használják gyógyításra, gyógyulásra. A száraz mofetták gázt, a nedves mofetták szénsavas vizet (savanyú vizet) adnak.A szépészetben használt, non-invazív módon alkalmazott szén dioxid terápiát arcon és testen egyaránt el lehet végezni.

Miben segít neked a széndioxid terápia?

A kezelés összetevői:

Egy speciális gél és egy szén dioxid termelését elősegítő papírmaszk. Amikor a hűvös gélt felkenem a bőrödre és ráteszem a speciális maszkot,  azonnal érezhetővé és hallhatóvá válik a reakció: a bőrödön hő formájában érzed a hatást, füleddel pedig hallod a speciális pezsgő hangot. Ez a CO2 carboxy Sound. Ahogy a létrejött szén dioxid  behatol a bőrbe, megélénkül a hajszálerek keringése, javul a bőr „tömöttsége”, rugalmassága és kollagén háztartása is. Csökkennek a kialakult duzzanatok, mert a pangó salakanyagok elszállítódnak. A kisebb ráncok eltűnnek, a nagyobbak mélysége jelentősen csökken.

Mire számíthatsz?

Cellulit kezelésnél

Segíti az egyenetlenségek elsimítását a dermisz (a bőr alsó rétege) megvastagodásával. Ezt laza rostos kötőszövet alkotja és fő feladata, hogy mechanikai támaszt, szilárdságot, megfelelő vastagságot biztosítson a bőrnek. Mivel a szén dioxid belülről fejti ki hatását, serkenti a zsírsejtek leépülését. Javítja a nyirokrendszer aktivitását a fokozott hajszálér keringés miatt.

Személyes kedvencem a kezelés végén felkerülő NATURAL RX bio-cellulóz maszk. Ennek érdekessége, hogy rugalmas 3D rost réteget képez a bőrön, ezért tökéletesen lefedi az arc kontúrjait, mint egy második bőrréteg. A kezelés végén hazaviheted és még legalább kétszer otthon is az arcodra teheted.

Személyes kedvencem a kezelés végén felkerülő NATURAL RX bio-cellulóz maszk. Ez az egyetlen olyan maszk, amit klinikai körülmények között teszteltek, hogy kivételes regeneráló hatását bizonyítsák, ami sikerült, mert egyedülálló hatással bír. Érdekessége, hogy rugalmas 3D rostréteget képez. Ez tökéletesen lefedi az arcod kontúrjait, mint egy második bőrréteg. A meglepetés, hogy hazaviheted és még legalább kétszer otthon is az arcodra teheted.

Milyen hatóanyagai vannak?

Centella asiatica

Ez a növényi őssejt megújítja a bőrsejteket és ragyogást biztosít.

EGF

A speciális növekedést segítő faktor regenerálja a bőrsejteket.

Acetil-hexapeptid

Erős ránctalanító és gyulladáscsökkentő.

Acetil-hexapeptid

Hűti a bőrt és intenzíven hidratálja.