Oxigén terápia

Oxigénes bőrfiatalítás

A Seyo TDA kezelés egy non-invazív terápia, amiben a molekuláris oxigén megújító erejét ötvözzük a speciális, nano- méretű hatóanyagokkal. Egy forradalmi eljárás, melynek során a bőr belülről regenerálja saját magát és visszaszerzi természetes szépségét.
Úgy fiatalítja látványosan a bőrt, hogy közben tökéletesen fájdalommentes, segítségével pedig a több évvel ezelőtti bőrünket láthatjuk viszont a tükörben. A minden bőrtípusnál alkalmazható terápia jelenleg a világ első, és egyetlen fizikai behatolás nélküli bőrgyógyászati-esztétikai beavatkozása, ami ténylegesen hidratálja a mélyebb rétegeket is. 
SEYO kezelés
SEYO kezelés
SEYO kezelés
Az öregedést gátló összetevőket ezzel a módszerrel tű alkalmazása nélkül juttatjuk a bőr legmélyebb rétegeibe. A kezelés rendszeres használatával még tovább fokozzuk a sejtosztódást, így egyre láthatóbbá válik a bőr természetes feszessége, csökken a gravitációs ráncok mélysége és a bőr frissebb, fiatalabb lesz.
oxigén kezelés
SEYO TDA

A SEYO TDA előnyei

A SEYO kezeléseket gyakorlatilag minden bőrtípus problémájára lehet alkalmazni.

  • nincs közvetlen bőrkontaktus, így bármilyen terület kezelhető
  • nem avatkozik be a bőr struktúrájába, így a kezelés veszélytelen
  • maximális a sterilitás, kizárt idegen anyag bejutása
  • csak a gyártó által forgalmazott hatóanyagok juttathatóak be a bőrbe, amik szigorú laboratóriumi körülmények között készülne
  • bőrtípusnak megfelelően beállítható a kezelés.

Hogyan működik?

A komolyan hangzó név mögött, komoly tudás rejlik. A TDA jelentése ugyanis “transzdermális alkalmazás”, ami lényegében a világ első nem-invazív, öregedés gátló bőrgyógyászati kezelés-rendszerét fedi.

A TDA sikeresen és nagyon szép eredményekkel harcol az öregedés és a szabad gyökök ellen, helyreállítva a bőrt, egyúttal pedig lelassítva az idő múlásának jeleit az arcon. A legtöbb arcbőr fiatalításnál az egyik fő probléma a gyenge felszívódás, mivel a hatóanyagok nem tudnak a szövetek mélyére kerülni, így a kezelés nem elég hatékony.

A SEYO TDA esetében az oxigén a hangsebesség gyorsaságával pulzálva juttatja a hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag segítségével.

Miben más a SEYO TDA?

A botox és az arcfeltöltés piaca virágzik. Mindenki szeretne szépülni, feszesíteni bőrét, eltüntetni a ráncait, a nagy “arcbőröregedés megállítási” hajrá eredményeként pedig egyre többször láthatunk merev vonásokat, beszűkült arcmimikát, természetellenesen kikerekedett, pufi arcokat. Ha ragaszkodunk eredeti arcvonásaink megőrzéséhez vagy visszaszerzéséhez, a SEYO TDA kezelés adja meg erre a hatásos választ. Kockázat és fájdalom nélkül teszi a dolgát: regenerálja, feszesíti és azonnal teltebbé teszi a bőrt. Az apróbb ráncok azonnal eltűnnek, a nagyobbak mélysége csökken, bőrképünk látványosan javul. A módszer lényege, hogy a SEYO TDA a levegő segítségével és a hangsebesség gyorsaságával juttatja az aktív hatóanyagokat a bőrünk legmélyebb rétegéig. Így a sejt szerkezetéből indítjuk el a szépülést és fiatalítást. Ahogyan azt a SEYO TDA kapcsán szakértők megfogalmazták, “ez a kezelés egy kvantumugrás a bőrgyógyászat és a kozmetika tökéletesedésének útján”.

Holistic Skin Clinic

1125 Budapest
Istenhegyi út 81.

Kövess engem!

Küldj üzenetet!