Rólam

innovatív szépségápolás

Kezünk a lelkünk antennája. Minden, amit kézzel készítünk, szívből készül, mert a kezünk és a szívünk egységben vannak.

varga-erika

Utam a szakmához

Biológia-testnevelés szakos tanárként nem állt messze tőlem a természetes gyógymódok iránti érdeklődés. Masszázsokat kezdtem tanulni és nagy élvezettel gyakorolni mindenkin. Sok tudást és tapasztalatot gyűjtöttem össze, ami elég bátorságot adott, hogy a természetgyógyászattal mélyebben is megismerkedjek. Mivel sokfélék vagyunk, a problémák megoldása is sokrétű ismeretet igényel, ezért a folyamatos tanulás természetes lett számomra. Nagymamám többszőr mondta kamasz koromban, mikor egy-egy látogatás alkalmával megmasszíroztam az arcát, hogy „te vagy az én kis kozmetikusom”. Beteljesítő jóslata a szépségápolás felé terelt, és valóban kozmetikus lett belőlem.

Szakmai filozófia

A természet szeretete és az emberek jóléte iránti elkötelezettségem ösztönösen vezetett el a holisztikus terápiák világába. Gyógyító munkám mélységes áldása a kezemen keresztül érkezik és jut el a hozzám fordulókhoz.

Minőség

Csak a legfinomabb bio összetevőket, és egyedi megoldásokat használok a kezelésekben.

Test

Teljesség, egészség, szépség és kisugárzás. Legyen szó egészségmegőrzésről vagy személyre szabott szépészeti kezelésről, minden esetben egymást kiegészítő kezelésekkel segítek.

Lélek

Hiszem, hogy a lélek kiteljesedéséhez a holisztikus életmód a legtökéletesebb út, mert testünk ápolása mellett legalább annyira fontos a lélek megérintése is. 

Bőr

Tudom, hogy a naturális bőrápolás megbízható, professzionális eljárásokkal, törődéssel és egy csöpp csodával bármilyen problémára megoldást jelent.