Varga Erika

Minőség és szakértelem

A természet szeretete és az emberek jólléte iránti elkötelezettségem ösztönösen vezetett el a holisztikus terápiák világába. Gyógyító munkám mélységes áldása a kezeimen keresztül érkezik és jut el a hozzám fordulókhoz.

Varga Erika
kozmetikus

Csak azon tudunk igazán segíteni, akit szeretünk és attól tudunk segítséget elfogadni, akiben hiszünk.

Biológia-testnevelés szakos tanárként nem állt messze tőlem a természetes gyógymódok iránti érdeklődés. Masszázsokat kezdtem tanulni és nagy élvezettel gyakorolni mindenkin, aki csak bizalmat szavazott nekem. Sok örömet és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem így össze, ami elég bátorságot adott, hogy a természetgyógyászattal mélyebben is megismerkedjek. Mivel sokfélék vagyunk, a problémáink is sokrétű tudást igényelnek, ezért a folyamatos tanulás természetes igényem lett.

A kozmetikus szakma elsajátításával gyermekkori vágyam vált valóra. Gyógyítóként alkalmazott holisztikus szemléletem egy teljesen új nézőpont kialakítását tette lehetővé nekem a bőrápolásban. Mivel egységben látok és gondolkodom, a hozzám fordulóknak személyre és problémára szabott, szinergikusan együttműködő kezeléseket dolgozok ki. 

Specialitásaim a problémás bőrök gyógyítása és saját fejlesztésű Cellblaster therapy®-m, ami a sejtek felébresztésével és újraprogramozásával kivételes megújulást képes elérni az öregedő bőrök állapotában. Általa a naturális arcplasztika már nem csak egy álom, hanem az orvosi beavatkozások alternatívája a bőr megfiatalítására.

Kozmetikus
Holisztikus szépségterapeuta
Természetgyógyász
Keleti mozgás- és masszázsterapeuta
Craniosacrális terapeuta
Ajurvédikus terapeuta

Filozófiám

Vallom, hogy a belső béke, a lelki egyensúly és a harmónia megléte nagymértékben hozzájárul fizikai valónk minőségéhez. A gondoskodó érintés, az értő hallgatás, a szerető figyelem elengedhetetlen feltétele annak, hogy egyensúlyban tudjuk tartani magunkat és a körülöttünk lévő világot.

Minden rendszer egyensúlyban akar lenni, teljesen mindegy, hogy az oda vezető út mennyire hosszú vagy bonyolult. A középpont az a hely, ahol minden olyan, amilyennek lennie kell. Minden kiegyensúlyozás megerősíti az egyensúlyt visszaállító képességünket.

Küldetésem

Holisztikus szemléletet képviselő egészség- és szépségterapeutaként helyreállítom külső és belső egészségedet és szépségedet, hogy a modern kihívások ellenére is megőrizhesd mindennapjaidban a harmóniát. Exkluzív és innovatív módszerekkel és eszközökkel ápolom a hozzám forduló nők szépségét.

Felhasznált anyagok

felhasznált anyagok
Munkám során magas minőségű, válogatott hatóanyagokat és innovatív eljárásokat alkalmazok, melyek nem csak a külsőre vannak jótékony hatással, hanem a testi egészség és a lelki egyensúly kialakítására is. A csodálatos készítmények megragadják a természet legerősebb gyógyítóinak, maguknak a növényeknek a tiszta, élő energiáját – az éltető életerőt -, fokozva a test veleszületett regenerációs képességét.
A szépségterapeuta

Tippek az egészséges és szép bőrért!

Ha szeretnéd tudni:

  • mi a sztárok fiatalságának titka,
  • hogy maradhatsz fitt és egészséges,
  • plusz sok-sok titkolt információt,

akkor kérd szépség tippjeimet.

lotus

Holistic Skin Clinic

1125 Budapest
Istenhegyi út 81.

Kövess engem!