Masszázsterápiák

Innerbeauty masszázs

Mindenkinek kell néha, a gyógyító érintés. Masszázsaim során szobrászként használom a kezeimet: változtatom és formálom az arcodat és testedet. Közben a szívemmel is figyellek, mert a szövetek és általuk a lelked is, egyszer csak mesélni kezdenek. És amelyik történetet elmesélik, az átalakul valami mássá. Annak emlékére, aki voltál és annak ígéretévé, aki lenni szeretnél. A Te titkos arcoddá, a valódi szépségeddé.

Myofasciális masszázs

Az arc mozgatásáért és tartásáért felelős izmokat kezeli, ezzel feloldja a torzulásokat, amik a ráncok berögződését okozzák.

A fascia egy mindent beburkoló háromdimenziós kötőszöveti háló.

Körülveszi a szerveket, izmokat, izomcsoportokat. A kevés mozgás, a helytelen életvitel oda vezet, hogy a myofasciális rendszer a csökkenő viszkozitás hatására nem tud optimálisan egymáson elcsúszni. Ezért a mozgás beszűkült lesz, letapadások, izom- és ín merevség jön létre. Ez befolyásolja a testtartást, és az arc izomzatát is. A merev izmok torzult vonásokat, berögzült mimikát alakítanak ki. Egy speciális nyújtási technikával oldom a merev állapotot, ami javítja a különböző szövetek egymáshoz viszonyított csúszását (beleértve a bőrt, a zsírt és a fasciát is).

 

A bukkális masszázs a szájüregen belül kezeli az arc izmait és a szöveteket, így csak részterületekre koncentrál, az áll vonaltól a járomcsontig húzódó területre. Egy hatékony, speciális eljárás, mellyel visszaszorítható az arc alsó felén jelentkező megereszkedések és ráncok kialakulása. A szájüregben végzett masszázs az arc támasztását célozza meg, feloldja azokban az izmokban a blokkokat, amelyek a bőr tartásáért felelősek, vagyis nem engedik, hogy megereszkedjenek, elmásszanak a kontúrok, esetleg két oldalon beessen az arc kerekded íve. 

bukkális masszázs

Speciális pontok stimulálásával az izmok erősödnek, javul az arc vérkeringése, így fokozottabban működnek a bőr természetes méregtelenítő folyamatai. Hatására ellazulnak a vázizmok, és a felszíni, majd fokozatosan a mélyebb ráncok is eltűnnek. Javul a sejtek oxigénellátása, frissebb, ragyogóbb lesz a bőr.

A kezelések hatására az arc feszesebb, simább lesz és megszűnnek az egyenetlenségei. Megemelkednek a megereszkedett szövetek, az orcák kitelnek, az arc középső része felhúzódik, ezzel visszaáll a természetes volumen.

Arcszobrászat

Egyedi fogásai és ritmusa serkenti a nyirok– és vérkeringést, tonizálja és rögzíti az izmokat, azért, hogy hosszan megőrizzék a kialakult új struktúrájukat.

Fontos, hogy a masszázs kezeli a nyak és a dekoltázs területét is, mivel nem elég csak az arcot fiatalítani a harmonikus szépség eléréséhez, hiszen az összkép határozza meg, hogy milyennek lát minket a környezetünk. Hatására a felszíni, majd a mélyebb ráncok is eltűnnek. Javul a sejtek oxigénellátása,frissebb, ragyogóbb lesz az arc. A kezelések hatására az arc feszesebb, simább lesz és megszűnnek az egyenetlenségei. Megemelkednek a megereszkedett szövetek, az orcák kitelnek, az arc középső része felhúzódik, ezzel visszaáll a természetes volumen.

craniosacrális kezelés

Ahhoz, hogy a szájüregi izmokat hatékonyan tudjuk lazítani, előzetesen craniosacralis kezeléssel mozgásba hozom a gerincvelői folyadékot, és oldom az állkapocs ízületet. A terápia erős lelki oldódással is együtt jár, ami tovább támogatja a testi megújulást. A kezelést steril körülmények között végzem. A szakszerű, károsodások nélküli és eredményes kezelést garantálja, hogy természetgyógyász, biodinamikus craniosacralis terapeuta és kozmetikus képzettséggel is rendelkezem.