Lézeres-hialuron savas bőrfeltöltés

Miben nyújt segítséget a Phorma Laser kezelés?

A Lézeres-hialuronsavas bőrfeltöltés egy olyan esztétikai eljárás, amely kombinálja a lézeres technológiát és a hialuronsavat a bőr megújítására és fiatalítására. A kezelés során egy speciális lézerrendszert használok, amely a bőr mélyebb rétegeibe hatolva serkenti a kollagén termelését és növeli a sejtek aktivitását.A hialuronsav a bőrben természetesen előforduló anyag, amely felelős a bőr hidratáltságáért és rugalmasságáért. A kezelés során hialuronsavat injektálok a bőrbe, amely segít feltölteni a ráncokat, finom vonalakat és barázdákat, valamint javítja a bőr textúráját és feszességét. Az eredmények természetes, fiatalosabb és revitalizált megjelenést eredményezhetnek.

Miben nyújt segítséget a Phorma Laser kezelés?

  • növeli a bőr nedvességtartalmát, rugalmasságát
  • csökkenti a ráncok mennyiségét és mélységét
    megemeli az arckontúrokat
  • normalizálja a bőr regenerációs folyamatait
  • hatékonyan juttatja a hatóanyagokat a sejtekhez: hialuronsav, C-vitamin, ózon
Lézeres-hialuronsavas bőrfeltöltés

És hogyan teszi mindezt a Phorma Laser?

A tecar egy fájdalommentes energiakibocsátó kezelési mód, ellenőrzi és meghatározza a szervezet által felhalmozott energia minőségét és mennyiségét. A tecar alacsony frekvenciájú elektromos lökések által lehetővé teszi a nagy molekulatömegű aktív hatóanyagok bőrön keresztüli szállítását a sejt közötti állományba.
A lézer 3 különböző hullámhosszon van jelen a készülékben: 710nm, 808nm és 1064nm.

A 3 eltérő hullámhossz más-más rétegeket stimulál és különböző élettani folyamatokat indít be:

  • növeli a sejthártyák áteresztő képességét
  • fokozza az anyagcsere folyamatokat
  • serkenti a bőrregenerációt
  • stimulálja a kollagén szintézist

Nélkülözhetetlen hatóanyagok a BioFiller kontakt gélben:

Az esetek nagyobb részében nem elegendő egy kezelés és a második alkalom legtöbbször hatékonyabb, mint az első, hiszen a bőr már aktívabb, beindultak a regenerációs folyamatok. Nyilvánvalóan a jobb vér- és nyirokkeringésű bőr látványosabban reagál 1-1 beavatkozásra. Ritka esetben 3-4 kezelés is szükséges lehet.
 

Miben nyújt segítséget a Phorma Laser kezelés?

Hialuronsav

A bőrben természetesen is megtalálható, nagy vízmegkötő tulajdonságú molekula, ami 3 különböző méretben van jelen a BioFiller gélben, más-más rétegeket hidratálnak. Támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, feszesít és rugalmasít.

C-vitamin

Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja a sejtek öregedési folyamatait. Hozzájárul a kollagén képződéshez, halványítja a foltokat, védi a bőrt a káros hatásoktól.

Hialuronsav

Bizonyítottan gyulladáscsökkentő és biostimulációs hatással bír. Fokozza a sejtek oxigén ellátását és anyagcsere folyamatait. Hatására a bőr élettel telik meg.

Eredmények