Holisztikus arcápolás

Holisztikus szépségterápia

Lépj be egy olyan világba, ahol az összes részlet a holisztikus egyensúlyt és a megújult rezgéseket támogatja gyógyolajjal, aromaterápiás esszenciákkal és a lehető legkedvesebb gondoskodással.

Amíg a különleges arcszépítő kezelések izzó ragyogást adnak a bőrödnek, addig az egységben-látás a bőrön is túlmutat. Holisztikus egészség- és szépségterapeutaként szerzett tapasztalataimmal szolgálom hosszú távú céljaid kialakítását és a finom életmódváltást, melyek fokozzák életerődet.

 

Gyere el hozzám, mert szeretettel és szakértelemmel várlak!

Engedd el magad, mert nálam feltétel nélkül Önmagad lehetsz!

Érezd jól magad, mert együtt életre keltjük arcod, tested és lelked harmóniáját!

holisztikusn bőrápolás

Kívül-belül változás

Ez az egyedülálló terápia nem csak a bőrödet, hanem a lelkedet is újjávarázsolja,
hiszen a bőröd ablak a lelkedre.

Ebben hiszek

Munkám során felismertem, hogy amit eszünk és amit a bőrünkre kenünk, az mély hatást gyakorol egymásra. Hiszem, hogy a testünk megújító ciklusához alkalmazkodó bőrápolás az ősi elemekkel – hidrogén, szén-dioxid, oxigén – kiegészítve felfedi valódi ragyogásunkat. Megtapasztaltam, hogy bőrünk állapota rendkívüli módon összefügg lelkiállapotunkkal és egészségi állapotunkkal. A bőr betegsége a lélek kiáltása, ezért szépségterápiáim csak holisztikus megközelítéssel tudnak valódi, hosszan tartó és látványos változást létrehozni.

Mit ad ez neked?

javítja a bőr természetes immunitását, hogy ellenállóbb legyen veszélyeztetettebb állapotoknak.
javítja a kapilláris erek áramlását és funkcióit, ami a bőr életerejét és ragyogását biztosítja
javítja a bőr védő-határoló funkcióját, ami nagyobb hidratáltságot és védelmet biztosít a környezeti ártalmakkal szemben
ösztönzi a bőrt, hogy visszatérjen egészséges egyensúlyához, hogy megőrizze feszességét