Ekcéma kezelés

ambling

Gyógykozmetikum a bőr mikrobiomjának helyreállítására

A kozmetikumok új koncepciója

A termékcsalád tagjait úgy fejlesztették ki, hogy az összetevők a bél és a bőr mikrobiomjának funkcionális kapcsolódására összpontosítsanak. A bőrön mikroorganizmusok vannak jelen, amik a bőr mikrobiomját alkotják. Ennek fontos szerepe van a bőr egészségében, mivel kutatásokból az derült ki, hogy ha sérült a mikrobiom egyensúly, akkor ez közvetlenül vagy közvetve, de részt vesz a pattanások, ekcéma vagy más egyéb krónikus bőrbetegségek kialakulásában: bőrgát megváltozása – bőrbetegség – mikrobiom egyensúly szorosan összefüggenek egymással. A bőr mikroorganizmusainak egyensúlya védi a bőrt a káros baktériumoktól és az általuk kibocsátott káros anyagoktól is. A bélben és a bőrön található mikroorganizmusok funkcionális szempontból összefüggenek egymással. amblingAz egészséges bélflóra növeli a bőrgátat alkotó fehérjék megnyilvánulását és fokozza a szervezet immunitását.

A 3500 éves múlt után a kozmetikumok napjainkban a szépség szolgálatából átlépnek az egészség szolgálatába. Az AMBLING® család célja a bőr egészségének és szépségének kiegyensúlyozása a bőr mikrobiomjának harmóniáján és egyensúlyán keresztül.

A termékekben fő alkotóként megtalálható probiotikus tejsavbaktériumok bizonyítottan erős hidratáló tulajdonsággal rendelkeznek és nagyon jó antioxidáns hatással bírnak.

Felhasználási javaslat

Ambling javasolt felhasználás
Ambling használata

Ha a termékek használatával kapcsolatban kérdésed van küldj üzenetet!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.