A történet……..

Két évvel ezelőtt megkeresett, egy akkor 87 éves Úr, hogy gond van a lábával. Vöröses elszíneződés volt mindkettőn, bőre forró volt, ödémás, tehát gyulladt, viszketett és egyre inkább kúszott felfelé a lábszárán az elváltozás.

Sokfelé járt, sok mindent mondtak rá, sok fajta módon kezelték közel fél éven keresztül, mégsem jött el a gyógyulás. Holisztikusan gondolkodó terapeutaként a kínai Öt elem tant hívtam segítségül és kb. 3 hónap kitartó munkával visszaszorítottuk a tüneteket.

Két héttel ezelőtt újra jött S. úr 89 éves (nevezzük így a személyiségi jogok védelme miatt) és mutatta a lábszárait. Döbbenten láttam u.a.-t az elváltozásokat, mint két évvel ezelőtt. Mivel azóta is, heti rendszerességgel jár hozzám regenerálódni ismerem őt is és a körülményeit is. Tudom, hogy lelkileg megviseli egy élethelyzet, ami alapot adhatott az újabb testi tünet megjelenésére.

Egy percig nem haboztam, azonnal nekiláttam a regenerációnak, mégpedig azzal a csodafegyverrel ami másfél éve van a kezemben, a molekuláris hidrogénnel dúsított vízzel. Lekezeltem vele az érintett területet, majd meleg gyógyolajjal masszíroztam és végül Craniosacrális terápiával egyensúlyoztam. Otthonra vesét tiszttó regenerációs cseppet és Schüssler sókat adtam neki.

4 azaz négy alkalommal ismételtük a kezelést két hét alatt.

Az eredményt lásd az alábbi videóban:

 

 

 

 

Mondanom sem kell, hogy mindketten végtelenül boldogok és elégedettek vagyunk. Nekem ez egy újabb bizonyítéka annak, hogy a molekuláris hidrogén egy elképesztően hatásos antioxidáns, ami olyan toxinmentes regenerációs folyamatokat tud azonnal beindítani a testben (még egy 89 évesében is), ráadásul helyileg ott, ahol a probléma van, amire rajta kívül kevés anyag képes.