Ha annyira szereted a bőrápolást, mint én, akkor értékelni fogod ezeket a „bőrbarátokat”: Jéghenger, Gua sha és Mili Pure Spray. Mindhárom eszköz világszerte kivívta a szépségszerkesztők és szépségipari szakemberek elismerését. Garantálom, hogy neked is sokat segítenek, ha kevés időd van bőrápolásra, mégis jól akarsz kinézni.

Jéghenger

 

jéghenger

Elsőre furcsán hangzik, de ha megszerezted és használni kezded, le sem akarod tenni. Gondolom keltél már fel reggel te is egy bulis, vagy álmatlan éjszaka után úgy, hogy egy pufi fej nézett rád vissza a tükörben. Nyugi, probléma megoldva! A Jéghenger nem csak a duzzanatok ellenszere, de csökkentheti a pórusok méretét is, amivel gátolja a mitesszerek megjelenését. Serkenti a nyirokműködést és ezzel anti-aging hatása is van.

Hogyan használd?

Mielőtt beveted, tedd be a hűtőszekrénybe legalább négy órára. A bőrödet a szokásos rutinod szerint tisztítsd meg és görgesd át vele. A szemkörnyéknek szentelj nagyobb figyelmet, mert könnyen táskásodik, jobb megelőzni a problémát, mint utólag kezelni.

Gua sha

gua shaHa nincs időd rendszeresen arcmasszázsra járni, akkor feltétlenül szerezd be, ezt az ügyes segédeszközt. A kínai gyógyászat a test, különböző pontjain használja, mert remek vérbőség fokozó, segít feloldani az izmokban kialakult csomókat. Neked szuper hatékony kiegészítő lesz egy gyors arcmasszázsra, hogy izmaid fittek legyenek, és sokáig megőrizd fiatalos vonásaidat.

Hogyan használd?

Mindig az arc közepétől kifele haladva dolgozz vele. Egy-egy mozdulatot ötször-hatszor ismételj, és a húzások erősségét igazítsd a tűréshatárodhoz. Nem szabad dörzsölni az arcbőrt, hanem egyenletes, hosszú mozdulatokat kell végezni. Bátran használd a szem alatti területen is.

Mili Pure Spray

 

Mili Pure SprayEgy hidratáltság mérő és párásító eszköz egyben, aminek télen-nyáron nagy hasznát veszed, ha száraz, vízhiányos a bőröd. Amitől egyedi és eltér minden hidratáló spraytől, hogy molekuláris hidrogénnel dúsított vizet permetez, ami a legerősebb toxinmentes antioxidáns. Nem csak nedvességgel látja el a bőrödet, de gátolja a gyulladást keltő folyamatok kialakulását, ill. lerövidíti a problémák gyógyulási idejét is.

Hogyan használd?

Bárhol és bármikor fújj, ha úgy érzed szomjas a bőröd. Egyre ügyelj: mindig tiszta bőrön alkalmazd, mert a hidrogénes víz molekulái ultra-finomak és gond nélkül bejutnak a pórusokon, szemben a sima vízzel. Ezzel nem csak a bőrfelszínt, hanem a sejtek közötti teret is képesek nedvesíteni.

Hogy csinálom én?

Reggel ébredés után megtisztítom a bőrömet, majd befújom jó alaposan a Mili Pure Spray által előállított hidrogénes vízzel. Utána kézzel bemasszírozom az arcolajomat, ami gond nélkül felszívódik, mert van elegendő víz a bőrömben. Átgörgetem a Jéghengerrel, hogy feszes és üde legyen. Utolsó lépésként pedig megmasszírozom hosszú és mély mozdulatokkal a Gua sha-val.