SEYO TDA kezelés

Oxigén terápia

A Seyo TDA kezelés egy non-invazív terápia, amiben a molekuláris oxigén megújító erejét ötvözzük a speciális, nano- méretű hatóanyagokkal. Egy forradalmi eljárás, melynek során a bőr belülről regenerálja saját magát és visszaszerzi természetes szépségét. A legtöbb kozmetikai kezelés esetében nagyszerű hatóanyagokkal dolgoznak. De van egy probléma, amit eddig nem sikerült áthidalni: a gyenge felszívódást. Sokszor a jó minőségű hatóanyagok sem tudnak a szövetek mélyére jutni, így a kezelés nem lehet elég hatékony.

A SEYO TDA úgy fiatalítja látványosan a bőrt, hogy közben tökéletesen fájdalommentes, segítségével pedig a több évvel ezelőtti bőrünket láthatjuk viszont a tükörben. A minden bőrtípusnál alkalmazható terápia jelenleg a világ első, és egyetlen fizikai behatolás nélküli bőrgyógyászati-esztétikai beavatkozása, ami ténylegesen hidratálja a mélyebb rétegeket is. A TDA kezelések hatékonyabbak a mezoterápiánál! Míg a hagyományos kozmetikai eszközök nem képesek áthatolni a bőr felszínén, addig a TDA a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatja az aktív anti-aging hatóanyagokat. 

Az öregedést gátló összetevőket ezzel a módszerrel tű alkalmazása nélkül juttatjuk a bőr legmélyebb rétegeibe. A kezelés rendszeres használatával még tovább fokozzuk a sejtosztódást, így egyre láthatóbbá válik a bőr természetes feszességecsökken a gravitációs ráncok mélysége és a bőr frissebb, fiatalabb lesz.  A SEYO TDA segítségével a bevitt hyaluronsav jelentősen mélyebbre jut és sokkal egyenletesebben oszlik el, mint bármely hagyományos kozmetikai kezelés esetében.

Aquasure008 web
SEYO TDA

A SEYO TDA előnyei

A SEYO kezeléseket gyakorlatilag minden bőrtípus problémájára lehet alkalmazni.

Hogyan működik?

A komolyan hangzó név mögött, komoly tudás rejlik. A TDA jelentése ugyanis “transzdermális alkalmazás”, ami lényegében a világ első nem-invazív, öregedés gátló bőrgyógyászati kezelés-rendszerét fedi. A TDA sikeresen és nagyon szép eredményekkel harcol az öregedés és a szabad gyökök ellen, helyreállítva a bőrt, egyúttal pedig lelassítva az idő múlásának jeleit az arcon. A legtöbb arcbőr fiatalításnál az egyik fő probléma a gyenge felszívódás, mivel a hatóanyagok nem tudnak a szövetek mélyére kerülni, így a kezelés nem elég hatékony. A SEYO TDA esetében az oxigén a hangsebesség gyorsaságával pulzálva juttatja a hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag segítségével. A SEYO TDA szoftveres hátterénél fogva képes programozottan, eltérő intenzitással, sebességgel és hatóanyag mennyiséggel kezelni a különböző bőrfelületeket, így biztosítva minden felületnek az optimális kezelést és hatóanyag felszívódást. A kozmetikus a kezelés előtt kiválasztja a megcélzott bőrfelülethez fejlesztett programot, és a SEYO TDA készülék automatikusan a felülethez igazítja a kezelési folyamatot.

Miben más a SEYO TDA?

A botox és az arcfeltöltés piaca virágzik. Mindenki szeretne szépülni, feszesíteni bőrét, eltüntetni a ráncait, a nagy “arcbőröregedés megállítási” hajrá eredményeként pedig egyre többször láthatunk merev vonásokat, beszűkült arcmimikát, természetellenesen kikerekedett, pufi arcokat. Ha ragaszkodunk eredeti arcvonásaink megőrzéséhez vagy visszaszerzéséhez, a SEYO TDA kezelés adja meg erre a hatásos választ. Kockázat és fájdalom nélkül teszi a dolgát: regenerálja, feszesíti és azonnal teltebbé teszi a bőrt. Az apróbb ráncok azonnal eltűnnek, a nagyobbak mélysége csökkenbőrképünk látványosan javul. A módszer lényege, hogy a SEYO TDA a levegő segítségével és a hangsebesség gyorsaságával juttatja az aktív hatóanyagokat a bőrünk legmélyebb rétegéig. Így a sejt szerkezetéből indítjuk el a szépülést és fiatalítást. Ahogyan azt a SEYO TDA kapcsán szakértők megfogalmazták, “ez a kezelés egy kvantumugrás a bőrgyógyászat és a kozmetika tökéletesedésének útján”.