Rosé Blanche szérum

27 440Ft

Magas hatóanyagot  tartalmazó (2%) bőrmegújító szérum. Nyugtat és regenerálja a bőrt, erősen bőrfiatalító hatású.

Leírás

Funkcionális kozmetikum szabadalmaztatott alapanyagú fehér rózsa kivonattal. Egy arcápolónál nagyon fontos, hogy a benne található hatóanyagok milyen mértékben képesek felszívódni, és mennyire erősen hatnak.  A Rosé Blanche szérum pirogalolt és gartanint tartalmaz,  a fehér rózsa aktív frakciójaként, amely felülmúlja a C-vitamint, kiemelkedő antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással bír, valamint kiválóan alkalmas a bőr fehérítésére és a ráncok javítására. Ez egy természetes anyag, amely alternatívája lehet a súlyos mellékhatásokat okozó szteroid kezeléseknek. Ezenkívül eltávolítja a Helicobacter baktériumokat,  a pattanást és a bőr korpát okozó baktériumokat is.

Használata:

A bőr tonikkal történő letisztítása után pontozzuk fel a szérumot a bőrre, majd elkenés után finoman paskoljuk be. Fokozhatjuk a szérum hatékonyságát, ha felvitel után használjuk a Rosé Blanche arckrémet is.

Kiszerelés: 

30 ml

Szépségtanács:

A Rosé Blache termékcsalád kiemelkedő módon hidratálja a bőrt, megújító képessége mellett. Fokozhatjuk ezt a hatást, ha kombináljuk a Mili Pure Spray által előállított hidrogénes vízzel. Ebben az esetben a tonik használata után hidratáljuk a bőrt a Mili-vel, majd vigyük fel a szérumot, végül a krémet. Az elért eredményt pedig napi szinten mérni tudjuk a készüléken található bőr scanner segítségével.