Holisztikus bőrápolás

Sokan úgy gondolják, hogy egész életükben bőrproblémákkal kell küzdeniük.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ennek nem kell így lennie?

problémás bőr kezelés

Az általam kínált kezelések alapvető átalakulást hoznak létre a bőrödben, mert az évek alatt kialakult elváltozásokat és blokkokat feloldják, helyet és mozgásképességet teremtenek az alsóbb struktúrákban, amitől javul a szövetek működése és minősége. Az eredmény azonnal látható, mert a bőr saját mozgásképességének helyreállítása segíti az öngyógyító képességet, ezzel az aknét, rosaceát, elszíneződést, gyulladást és ráncokat természetes módon szünteti meg. 

Biztonságban érezheted magad tudva, hogy semelyik termékem nem komedogén, helyreállítja a bőrödet, hatékony és tartós öregedésgátló eredményeket kínál. A tartós eredményeket kínáló kezeléseket nehéz megtalálni, mivel ezeknek célzottnak, eredményesnek és fájdalommentesnek kell lenniük. Én ezt nyújtom Neked, mivel a kezeléseket minden alkalommal testre szabom és csak azt ajánlom, amire valóban szükséged van.

Egymásra épülő terápiáim kezelik bőröd sérüléseit és helyreállítják öregedési elváltozásait.

Ismerd meg az eljárásokat, amiket alkalmazok!

A bőröd üzeneteinek megértése időt vesz igénybe, különösen akkor, ha betegségek komplikálják a dolgokat. Én azért dolgozom, hogy segítsek helyreigazítani a puzzlekat, segítsek megismerni önmagad, hogy minél inkább bőröd szakértőjévé válhass.

Hidrogén terápia

A molekuláris hidrogén (H2) növeli a sejtek nedvességtartalmát úgy, hogy növeli a sejten kívüli nedvesség sejtekbe való bejutását, ezért a leghatékonyabb szövethidratáló anyag. Felerősíti a szervezet antioxidáns szintjét (176 x erősebb, mint a C-vitamin), így segíti a gyulladt folyamatok megszűnését és gátolja az öregedési folyamatokat. Ha a bőrben található sejtek fala elvékonyodik, akkor tápanyaghiány jön létre. A probléma itt nem áll meg, mert az elvékonyodott falú sejt nem képes vizet raktározni, így vízhiány, majd bőrszárazság alakul ki. A vízhiányos bőr sokkal érzékenyebben reagál minden károsító történésre, hamarabb öregszik és válik gyulladttá, érzékennyé. Ezért minden terápia alapja a hidrogén terápia.

hidrogenterápia
széndioxidterápia

Széndioxid terápia

Ez a fájdalommentes terápia fokozza a bőr anyagcsere folyamatait és természetes oxigéntermelését, ezzel biztosítja a mélyrétegi hidratációt és salaktalanítja a bőrt. Stimulálja a kollagén és elasztin termelését, így visszaállítja a bőr rugalmasságát. Serkenti a sejtek közötti anyagcsere folyamatokat, amitől kisimulnak a halványabb és feltöltődnek a mélyebb ráncok. A bőrben a lerakódásoktól terhelt és elvékonyodott érben pang a vér, ezért csökken az oxigén telítettség és nő a széndioxid tartalom. Ez bőrproblémák, pl. rosacea, akne, szeborrea kialakulásához vezet. Az egészséges nyirokerek és vénák támogatják a bőr védelmét és immunitását, ezért kiemelkedően fontos a szén-dioxid terápia bőrmegújító hatása.

Oxigén terápia

A SEYO TDA oxigén terápia egy verhetetlen hatékonyságú gépi kezelés, melynél a bőrt tartósan fiatalító és az öregedést gátló hatóanyagok tű alkalmazása nélkül, fájdalommentesen, tisztított nagy nyomású oxigénnel jutnak a bőr mélyen fekvő rétegébe. Így a sejtek rendkívül eredményesen fiatalodnak, csökken a gravitációs ráncok mélysége és a bőr frissebbé válik. Az oxigén azért nagyon fontos anyag a bőr számára, mert frissíti és energiával látja el. A dermisznek (a bőr alsó rétege) meghatározó szerepe van a bőröregedésben, itt történik a kollagén-elasztin szintézis, itt formálódik a hialuronsav-struktúra, a méregtelenítési folyamatok, a nyirok és vérkeringés. Hibátlan működése segíti a tápanyagok megtartását, őrzi a fiatalságot.

oxigénterápia

Hogy épül fel a kezelés?

 

Konzultáció

Mivel mindenki egyéni problémával érkezik hozzám, a konzultáció teszi lehetővé, hogy elemezzem a hozzám fordulók bőrét, egészségét, kórtörténetét, céljait. Ezekkel az információkkal már testre szabott, speciális programot tudok összeállítani.

A bőrprognózis holisztikusan tárja fel a bőröd állapotát, figyelembe veszi az egészségügyi bőrtörténetedet, életmódodat, étrendedet, érzelmi állapotodat és a belek egészségét. Megvizsgálom a bőr vastagságát, hidratáltságát, olajtermelését, a pórusok méretét, az erezettségét, napkárosodottságát, a pigmentáltságát és az öregedést érintő elváltozásokat.

Kezelési terv felállítása

A felmérést követően összegzem a kapott eredményeket és felállítom a kezelési tervet. Ez nem csak a bőr egészségére, hanem a test és a lélek minden problémájára koncentráló, összetett terápia kidolgozását jelenti. Eredményesen együttműködni és látványos javulást elérni csak akkor tudunk, ha mindenben szorosan együttműködünk és bizalommal vagyunk egymás felé.

Holisztikus bőrkezelés

A kezeléseket gyógyászati minőségű termékekkel és eljárásokkal végzem a személyes igényeidnek és céljaidnak megfelelően testre szabva. Nem alkalmazok irritáló és invazív eljárásokat. A botanikailag aktív, rendkívül nagy hatékonyságú összetevők kombinációját az egyéni problémáidnak megfelelően választom meg, hogy tisztítsák, kiegyensúlyozzák, táplálják és hidratálják a bőrödet. Magas hatóanyag tartalmú, koncentrált szérumokat, eljárásokat alkalmazok, és törekszem a kezelések fájdalmának minimalizálására. A jól megválasztott és felépített terápia a látható megoldást keresőknek kiváló és fenntartható eredményeket garantál.

Aknés, problémás, gyulladt bőrök tisztítására, hidratálásra és a faggyúmirigyek működésének szabályozására kidolgozott kezelés menete:

 1. A bőr letisztítása
 2. Speciális peeling
 3. Tonizálás
 4. Hidrogén vizes letisztítás, sejtszintű hidratálás
 5. Bőr felpuhítása, méregtelenítése széndioxid terápiával (gőzt nem használok)
 6. Manuális faggyúeltávolítás
 7. Speciális gyulladáscsökkentés és regenerálás
 8. Táplálás oxigénterápiával a bőrnek megfelelő szérummal
 9. Pórusösszehúzás plazmaterápiával
 10. Befejező ápolás
 11. Tanácsadás otthoni bőrápoláshoz.

Holistic Skin Clinic

1125 Budapest
Istenhegyi út 81.

Kövess engem!

Küldj üzenetet!