Naturális arcplasztika

Plasztikai sebész helyett, kés nélkül, fájdalom mentesen

a sebészi beavatkozások alternatívája a bőr megfiatalítására

Holisztikus szépségápolás

naturális arcplasztika
Nincs egyetlen gép sem ami helyettesíthetné a kéz varázslatos tudását. A kéz mindent érez, az érintésnek ereje van. Az érintésnek minden pillanata emlékezetes, ami az első simítással kezdődik és bámulatos eredménnyel végződik.

Ez a kezelés egy pihentető bőredzés, hatása viszont aktív. Segítségével elérhető az extracelluláris bőr mátrix optimális rugalmassága, amitől az frissé és feszessé válik. Fokozódik az arc, nyak és dekoltázs izmok ereje, ezért a vonások garantáltan megfiatalodnak és gyönyörűen öregszünk.

Mindennek, ami történik veled, lenyomata van a testedben, legyen az számodra pozitív vagy negatív esemény. A traumaként megélt történések, akár fizikai, akár lelki indíttatásúak, blokkokat alakítanak ki a tudatalattidban és a fizikai testedben is. Ezek a blokkok bárhol megjelenhetnek, így arcodon is, és alakítják arcképedet és öregedési folyamataidat.

A szépség nem alapértelmezett tulajdonság, rengeteg minden befolyásolja. Kutatók szerint a szimmetrikus, nagy szemű, telt ajkú arcot tartjuk a legszebbeknek. Mivel a megélt traumák alakítják arcod megjelenését és nyomot hagynak rajta, ha naturális (természetes, nem-invazív) arcfiatalítással akarod megőrizni, vagy visszanyerni szépségedet, akkor több szinten kell dolgoznunk azért, hogy látványos és tartós változást érjünk el.

„A bőröd ablak a lelkedre”

befolyásoló érzelmek

Ha valamilyen szövetre rátelepszik az érzelem, vagy egész érzelmi lerakódás, akkor azt ki kell tisztítani ahhoz, hogy eredményesen változzon a szövet minősége. Ez igaz az arc izmaira és lágy szöveteire is. Ha eltávolítjuk a gócot kiváltó érzelmet, akkor lehetőség nyílik megváltoztatni a szövetek minőségét, állapotát, tartását és működését is.

Milyen elváltozások jelzik az arcon a blokkok jelenlétét?

 • Beszűkült tekintet vagy két szem közötti méretkülönbség
 • Mély barázdák a homlokon és a két szemöldök között, durva ráncok az arc minden részén
 • Szájszélek lefelé görbülése
 • Elvékonyodott ajkak
 • Látványos eltérés a két arcfél között
 • A bőr erős kiszáradása, érdessé válása
 • Toka kialakulása
 • Az állvonal deformitása
 • Merev állkapocs ízület, zárt beszéd
 • Az orr elferdülése egyik oldal felé.
arcon megjelenő blokkok

A befolyásoló érzelmek (pszichociszták ) feloldása biztosítja, hogy tudatalattidat, ezáltal arcizmaidat, valamint egyéb szöveteidet eredményesen, és maradandóan megtisztítsuk a traumáktól és ezzel látványos fiatalodást indítsunk el. A Naturális Arcplasztika egyfajta bőr cocholás, aminek végeredményeként egy megfiatalodott, újjászületett, üde és traumáktól mentes arc néz majd szembe veled, ha tükörbe nézel.

Neked ajánlom a Naturális Arcplasztikát, …

… ha elmúltál 50+ éves és most kell új életet kezdened, munkahelyi vagy magánéleti problémák miatt.

@

… ha tíz évet letagadnál a korodból, de nem szereted a fájdalmas és drasztikus beavatkozásokat.

… ha szépen, lelkileg kiegyensúlyozottan és boldogan akarsz öregedni.

s
… ha elmúltál 40+ és szeretnéd elkerülni a korai öregedés látható jeleinek idő előtti megjelenését.
… ha lelki, vagy fizikai trauma ért, ami maradandó nyomot hagyott az arcodon.
… ha a hormonális változás bőrproblémákat okoz, és még nem találtál rá megoldást.
… ha elmúltál 30+ és még mindig zavaró bőrproblémákkal küzdesz.
… ha szeretnéd bőrödet sokáig fiatalon tartani.
… ha kedveled a természetes életet és bőrápolást.

A Naturális Arcplasztika felépítése

Hidrogén terápia

A molekuláris hidrogénnel dúsított víz a legjobb szövethidratáló anyag. Nedvességgel tölti fel a sejtek közötti teret, amitől maguk a sejtek is hidratálttá válnak. Ez minden kezelés alapja, mert enélkül nem lennének képesek az értékes hatóanyag beépülni a szövetbe. Emellett a legerősebb antioxidáns is, ami látványos anti-aging hatással bír. A hidrogén terápia olyan fontos, mint házépítésnél az alap.

hidrogenterápia
széndioxidterápia

Szén-dioxid terápia

Egy igazi salaktalanító kúra a bőrödnek. A szövetek mélyébe jutó szén-dioxid helyet cserél a vér hemoglobinja által szállított oxigénnel. A folyamatot értágulás és anyagcsere gyorsulás kíséri, ami elszállítja a pangó salakanyagokat, lenullázza az öreg sejteket és támogatja az új sejtek megerősödését. Hatására friss oxigénnel telítődnek a szövetek, ami látványos bőrkép javulást eredményez.

Oxigén terápia

A hidratált és salakanyagoktól mentes szövetek képesek a nagy nyomású oxigénnel bejuttatott értékes hatóanyagokat maradéktalanul felvenni és magukba építeni. A nyomás ereje a tápanyagokat a sejtek szintjére juttatja, azok ott 100%-ban hasznosulnak és gyors állapotjavulást eredményeznek. Ettől a bőr még frissebbé, üdébbé és fiatalabbá válik. Látványosan ráncmentesít.

oxigénterápia

A Naturális Arcplasztika masszázsterápiái

Bukális masszázs

Innerbeauty masszázs

A kialakult izomblokkok feloldása, kiemelkedően fontos lépés a Naturális Arcplasztikában, mivel az elért eredményeket meg akarjuk őrizni, illetve ezzel  biztosítani, hogy a test öngyógyító folyamatait aktiválva, képes legyen önmagához mérten megfiatalodni.

Ennek első, manuális lépése egy speciális technika, a bukkális masszázs, ami szájon belül lazítja és erősíti az arcizmokat, így sokkal inkább feszesebb bőrkép kialakulását garantálja. Az arc mozgatásáért és tartásáért felelős izmokat kezeli, ezzel feloldja a torzulásokat, amik a ráncok berögződését okozzák.

Speciális pontok stimulálásával az izmok erősödnek, javul az arc vérkeringése, így fokozottabban működnek a bőr természetes méregtelenítő folyamatai. Hatására ellazulnak a vázizmok, és a felszíni, majd fokozatosan a mélyebb ráncok is eltűnnek. Javul a sejtek oxigénellátása, frissebb, ragyogóbb lesz a bőr.

Cellblaster Therapy masszázs

Manuálterápiás masszázsok

A bukkális masszázs a szájüregen belül kezeli az arc izmait és a szöveteket, így csak részterületekre koncentrál, az áll vonaltól a járomcsontig húzódó területre. Ezért a kezelést myofasciális – speciális nyújtó, lazító – masszázzsal kezdem, és a saját fejlesztésű sejtébresztő arc-, nyak és dekoltázs masszázzsal zárom.

Speciális fogásai és ritmusa serkenti a nyirok– és vérkeringést, tonizálja és rögzíti az izmokat, azért hogy hosszan megőrizzék  a kialakult új struktúrájukat. Fontos, hogy a  masszázs kezeli a nyak és dekoltázs területét is, mivel nem elég csak az arcot fiatalítani a harmonikus szépség eléréséhez, hiszen az összkép határozza meg, hogy milyennek lát minket a környezetünk.

A masszázst egy speciális, a terápiához fejlesztett elixírrel végzem, aminek értékes enzim, vitamin, antioxidáns és esszencia tartalma támogatja a sejtek újjászületését, segíti a sejtszintű fiatalodást.

A kezelések hatására az arc feszesebb, simább lesz és megszűnnek az egyenetlenségei. Megemelkednek a megereszkedett szövetek, az orcák kitelnek, az arc középső része felhúzódik, ezzel visszaáll a természetes volumen.

Ahhoz, hogy a szájüregi izmokat hatékonyan tudjam stimulálni, előzetesen craniosacrális kezeléssel mozgásba hozom a gerincvelői folyadékot. Ennek áramlása biztosítja a koponyacsontok háromdimenziós mozgásképességét és a két testfél közötti egyensúly kialakulását, ami elengedhetetlen a szimmetrikus arcfelek megjelenéséhez. A terápia erős lelki oldódással is együtt jár, ami tovább támogatja a testi megújulást.

A kezelést steril körülmények között végzem fogszabályzó orvossal együttműködve, aki szakértelmével támogatja munkámat. A szakszerű, károsodások nélküli és eredményes kezelést garantálja, hogy természetgyógyász, biodinamikus craniosacrális terapeuta és kozmetikus képzettséggel is rendelkezem.

A Naturális Arcplasztika hatásai

 • Preventív, ha szeretnéd sokáig megőrizni fiatalos arcvonásaidat.
 • Természetes módon, műtéti beavatkozások nélkül fiatalít.
 • Enyhíti a rosszul sikerült esztétikai beavatkozások nyomait.
 • Újraéleszti a gravitáció hatására megereszkedett arcot.
 • Feloldja az egyéni mimika miatt kialakult blokkokat.
 • Látványosan megfiatalítja a nyak-, toka és dekoltázs bőrét.
 • Csökkenti a baleset vagy sérülés után visszamaradt torzulásokat.
 • Eltünteti a berögzült szokások-dohányzás, hunyorgás, homlokráncolás-miatt kialakult ráncokat.
 • Harmonizálja az érzelmi traumáktól stresszes arcot.
 • Szimmetrikussá teszi az arcot.
 • Felkészít az eredményes sebészeti beavatkozásokra.
 • Támogatja a testi és lelki újjászületést.

Aki már kipróbálta

Csernus Éva 51 éves

kezelés előtt

kezelés előtt

negyedik kezelés után

negyedik kezelés után

,,Ez én vagyok? Micsoda? Eltűnt a nyakamon a gyűrődés! Hova lett a homlokomon a kettős barázda,a nevetőráncom az orrom és a szám között? A dekoltázs? Fantasztikus!,,- Csak álltam s néztem magamat a tükörben. Jó volt nézni, magamat vizsgálgatni. Majd sírva fakadtam az örömtől, a meglepődéstől, a látványtól, s Erika nyakába borultam. Ezek voltak az első kezelés utáni reakcióim.”

,,S még nem is sejtettem, hogy ez csak a kezdete volt a bőrterápiának. Fáradt, érett, napsugarakat szerető bőrrel érkeztem első alkalommal a kozmetikába, ahol kellemes, relaxáló zene, aromaterápiás illatok fogadtak. Izgatottan vártam, mi fog ma történni. Szokatlan kezelésre jöttem: szájüregi masszázsra. Ezt viszont megelőzte még két fantasztikus kezelés: a hidrogénterápiás peeling, mely után soha nem tapasztalt puhaságú bőrt tapintottam az arcomon. A CO2 terápia alatt hihetetlen forróság öntötte el a bőrömet, pezsgett a hatóanyag, az arcom, a vérkeringésem.

Ezután jött a csoda! Erika varázskezei a bőrömön kívül dolgoztak s erőteljes mozdulatokkal kimasszírozták az összetapadt izmokat, csomókat, majd a belső masszázzsal tovább fokozta az élményt. Éreztem, ahogy szétszedi, kisimítja az izomrostokat. Nem is tudtam, hogy bizony itt is összetapadnak az izmok, nemcsak a vállon. A belső masszázs bizarr érzés volt, néha kicsit kényelmetlen, de az utána tapasztalt felszabadító érzés gyorsan feledtette a kellemetlenséget. Laza volt az arcom izomzata, hihetetlenül mozgékony, könnyed érzésű. Még órák múlva is kellemesen bizsergett. A szokatlan kezelés az arc izmait dolgoztatta meg, amit másnap pici izomláz formájában jelzett is az arcom az állkapocsnál. A következő hetekben még 3 alkalommal volt szerencsém részesülni a kezelésekben. A bőröm feszes lett, a mélyebb ráncok jelentősen kisimultak. Az arckontúrom megemelkedett, az orcám magasabbra került, s a szemem, mintha megnőtt volna, kinyílt a tekintetem.

Erika a kezelések során maximálisan figyelt rám, nem csak az említett kezeléseket kaptam, hanem holisztikus tárházának eszközeit bevetve oldotta blokkjaimat, feszültségeimet, gyógyított. A nyugodt légkörben nemcsak a bőröm, a lelkem is kisimult, fiatalodott. Egy hónap elteltével 10 évvel fiatalabb, élettel teltebb lett a bőröm. A kezeléssorozat végén vidámabbnak, magabiztosabbnak éreztem magamat, amit a környezetem is tapasztalt. Az azóta eltelt időben kidobáltam a korábbi arckrémjeimet, csak az Erikától kapott, általa fejlesztett Arcápoló elixírt használom, ami olajokat, vitaminokat, esszenciákat tartalmaz. Az olajos készítménytől eleinte idegenkedtem, de gyorsan meggyőzött hatékonyságáról. A Mili Pure Spray zseniális hidratáló készülék hidrogénben dús vízpáráját reggel, este fújom az arcomra, azóta nem feszül a bőröm, puha tapintását őrzi. Erika lényéből árad a nyugalom, a kezei varázslatosan fiatalítanak, szakmai tudása pedig lenyűgöző. Belépve hozzá kiszáll belőlem a feszültség, testileg-lelkileg feltöltődöm, s újjászületve távozom. A létezésével gyógyít! Zseniális kezeléseket ad a fiatalodáshoz, melyet minden nő megérdemel!”

A Cellblaster therapy® by Erika Varga megalkotójaként Magyarországon egyedüliként alkalmazom ezt a speciális kezelési módot. Ezért a naptáram már hetekre előre foglalt.

A terápia megkezdését mindig megelőzi egy alapos állapotfelmérés és egy választható próbakezelés, amikor kialakítjuk a kezelések menetét és számát. Mivel minden probléma egyedi, ezért a kezelési csomag összeállítása is egyedi lesz.

Holistic Skin Clinic

1125 Budapest
Istenhegyi út 81.

Kövess engem!