NATURÁLIS ARCPLASZTIKA

PLASZTIKAI SEBÉSZ HELYETT, KÉS NÉLKÜL, FÁJDALOM MENTESEN

a sebészi beavatkozások alternatívája a bőr megfiatalításához

HOLISZTIKUS SZÉPSÉGÁPOLÁS

Nincs egyetlen gép sem ami helyettesíthetné a kéz varázslatos tudását. A kéz mindent érez, az érintésnek ereje van. Az érintésnek minden pillanata emlékezetes, ami az első simítással kezdődik és bámulatos eredménnyel végződik.

Ez a kezelés egy pihentető bőredzés, hatása viszont aktív. Segítségével elérhető az extracelluláris bőr mátrix optimális rugalmassága, amitől az frissé és feszessé válik. Fokozódik az arc, nyak és dekoltázs izmok ereje, ezért a vonások garantáltan megfiatalodnak és gyönyörűen öregszünk.

naturális arcplasztika

naturális arcplasztika

 

Mindennek, ami történik veled, lenyomata van a testedben, legyen az számodra pozitív vagy negatív esemény. A traumaként megélt történések, akár fizikai, akár lelki indíttatásúak, blokkokat alakítanak ki a tudatalattidban és a fizikai testedben is. Ezek a blokkok bárhol megjelenhetnek, így arcodon is, és alakítják arcképedet és öregedési folyamataidat.

A szépség nem alapértelmezett tulajdonság, rengeteg minden befolyásolja. Kutatók szerint a szimmetrikus, nagy szemű, telt ajkú arcot tartjuk a legszebbeknek. Mivel a megélt traumák alakítják arcod megjelenését és nyomot hagynak rajta, ha naturális (természetes, nem-invazív) arcfiatalítással akarod megőrizni, vagy visszanyerni szépségedet, akkor több szinten kell dolgoznunk azért, hogy látványos és tartós változást érjünk el.

A bőröd ablak a lelkedre

Ha valamilyen szövetre rátelepszik az érzelem, vagy egész érzelmi lerakódás, akkor azt ki kell tisztítani ahhoz, hogy eredményesen változzon a szövet minősége. Ez igaz az arc izmaira és lágy szöveteire is. Ha eltávolítjuk a gócot kiváltó érzelmet, akkor lehetőség nyílik megváltoztatni a szövetek minőségét, állapotát, tartását és működését is.

Milyen elváltozások jelzik az arcon a blokkok jelenlétét?

  • – Beszűkült tekintet vagy két szem közötti méretkülönbség
  • – Mély barázdák a homlokon és a két szemöldök között, durva ráncok az arc minden részén
  • – Szájszélek lefelé görbülése
  • – Elvékonyodott ajkak
  • – Látványos eltérés a két arcfél között
  • – A bőr erős kiszáradása, érdessé válása
  • – Toka kialakulása
  • – Az állvonal deformitása
  • – Merev állkapocs ízület, zárt beszéd
  • – Az orr elferdülése egyik oldal felé.

A befolyásoló érzelmek (pszichociszták ) feloldása biztosítja, hogy tudatalattidat, ezáltal arcizmaidat, valamint egyéb szöveteidet eredményesen, és maradandóan megtisztítsuk a traumáktól és ezzel látványos fiatalodást indítsunk el. A Naturális Arcplasztika egyfajta bőr cocholás, aminek végeredményeként egy megfiatalodottújjászületettüde és traumáktól mentes arc néz majd szembe veled, ha tükörbe nézel.

Neked ajánlom a Naturális Arcplasztikát, Ha…

Elmúltál 50+ éves

és most kell új életet kezdened, munkahelyi vagy magánéleti problémák miatt.

10 évet letagadnál a korodból

de nem szereted a fájdalmas és drasztikus beavatkozásokat.

Szépen,

lelkileg kiegyensúlyozottan és boldogan akarsz öregedni.

Elmúltál 40+

és szeretnéd elkerülni a korai öregedés látható jeleinek idő előtti megjelenését.

Lelki, vagy fizikai trauma ért

ami maradandó nyomot hagyott az arcodon.

A hormonális változás

bőrproblémákat okoz, és még nem találtál rá megoldást.

Elmúltál 30+

és még mindig zavaró bőrproblémákkal küzdesz.

Szeretnéd

bőrödet sokáig fiatalon tartani.

Kedveled

a természetes életet és bőrápolást.

A Naturális Arcplasztika felépítése

Hidrogén terápia

A molekuláris hidrogénnel dúsított víz a legjobb szövethidratáló anyag. Nedvességgel tölti fel a sejtek közötti teret, amitől maguk a sejtek is hidratálttá válnak. Ez minden kezelés alapja, mert enélkül nem lennének képesek az értékes hatóanyag beépülni a szövetbe. Emellett a legerősebb antioxidáns is, ami látványos anti-aging hatással bír. A hidrogén terápia olyan fontos, mint házépítésnél az alap.

hidrogén terápia
naturális arcplasztika

Szén-dioxid terápia

Egy igazi salaktalanító kúra a bőrödnek. A szövetek mélyébe jutó szén-dioxid helyet cserél a vér hemoglobinja által szállított oxigénnel. A folyamatot értágulás és anyagcsere gyorsulás kíséri, ami elszállítja a pangó salakanyagokat, lenullázza az öreg sejteket és támogatja az új sejtek megerősödését. Hatására friss oxigénnel telítődnek a szövetek, ami látványos bőrkép javulást eredményez.

Oxigén terápia

A hidratált és salakanyagoktól mentes szövetek képesek a nagy nyomású oxigénnel bejuttatott értékes hatóanyagokat maradéktalanul felvenni és magukba építeni. A nyomás ereje a tápanyagokat a sejtek szintjére juttatja, azok ott 100%-ban hasznosulnak és gyors állapotjavulást eredményeznek. Ettől a bőr még frissebbé, üdébbé és fiatalabbá válik. Látványosan ráncmentesít.

holisztikus bőrápolás

A Naturális Arcplasztika masszázsterápiái

arcmasszázs

Innerbeauty masszázs

A kialakult izomblokkok feloldása, kiemelkedően fontos lépés a Naturális Arcplasztikában, mivel az elért eredményeket meg akarjuk őrizni, illetve ezzel biztosítani, hogy a test öngyógyító folyamatait aktiválva, képes legyen önmagához mérten megfiatalodni. Ennek első, manuális lépése egy speciális technika, a bukkális masszázs, ami szájon belül lazítja és erősíti az arcizmokat, így sokkal inkább feszesebb bőrkép kialakulását garantálja. Az arc mozgatásáért és tartásáért felelős izmokat kezeli, ezzel feloldja a torzulásokat, amik a ráncok berögződését okozzák. Speciális pontok stimulálásával az izmok erősödnek, javul az arc vérkeringése, így fokozottabban működnek a bőr természetes méregtelenítő folyamatai. Hatására ellazulnak a vázizmok, és a felszíni, majd fokozatosan a mélyebb ráncok is eltűnnek. Javul a sejtek oxigénellátása, frissebb, ragyogóbb lesz a bőr.

arc relax

Manuálterápiás masszázsok

A bukkális masszázs a szájüregen belül kezeli az arc izmait és a szöveteket, így csak részterületekre koncentrál, az áll vonaltól a járomcsontig húzódó területre. Ezért a kezelést myofasciális – speciális nyújtó, lazító – masszázzsal kezdem, és a saját fejlesztésű sejtébresztő arc-, nyak és dekoltázs masszázzsal zárom. Speciális fogásai és ritmusa serkenti a nyirok– és vérkeringést, tonizálja és rögzíti az izmokat, azért hogy hosszan megőrizzék a kialakult új struktúrájukat. Fontos, hogy a masszázs kezeli a nyak és dekoltázs területét is, mivel nem elég csak az arcot fiatalítani a harmonikus szépség eléréséhez, hiszen az összkép határozza meg, hogy milyennek lát minket a környezetünk. A masszázst egy speciális, a terápiához fejlesztett elixírrel végzem, aminek értékes enzim, vitamin, antioxidáns és esszencia tartalma támogatja a sejtek újjászületését, segíti a sejtszintű fiatalodást.

A kezelések hatására az arc feszesebb, simább lesz és megszűnnek az egyenetlenségei. Megemelkednek a megereszkedett szövetek, az orcák kitelnek, az arc középső része felhúzódik, ezzel visszaáll a természetes volumen.

Ahhoz, hogy a szájüregi izmokat hatékonyan tudjam stimulálni, előzetesen craniosacrális kezeléssel mozgásba hozom a gerincvelői folyadékot. Ennek áramlása biztosítja a koponyacsontok háromdimenziós mozgásképességét és a két testfél közötti egyensúly kialakulását, ami elengedhetetlen a szimmetrikus arcfelek megjelenéséhez. A terápia erős lelki oldódással is együtt jár, ami tovább támogatja a testi megújulást.

A kezelést steril körülmények között végzem fogszabályzó orvossal együttműködve, aki szakértelmével támogatja munkámat. A szakszerű, károsodások nélküli és eredményes kezelést garantálja, hogy természetgyógyász, biodinamikus craniosacrális terapeuta és kozmetikus képzettséggel is rendelkezem.

A Naturális Arcplasztika hatásai

Preventív, ha szeretnéd sokáig megőrizni fiatalos arcvonásaidat.
Természetes módon, műtéti beavatkozások nélkül fiatalít.
Enyhíti a rosszul sikerült esztétikai beavatkozások nyomait.
Újraéleszti a gravitáció hatására megereszkedett arcot.
Feloldja az egyéni mimika miatt kialakult blokkokat.
Látványosan megfiatalítja a nyak-, toka és dekoltázs bőrét.
Csökkenti a baleset vagy sérülés után visszamaradt torzulásokat.
Eltünteti a berögzült szokások-dohányzás, hunyorgás, homlokráncolás-miatt kialakult ráncokat.
Harmonizálja az érzelmi traumáktól stresszes arcot.
Szimmetrikussá teszi az arcot.
Felkészít az eredményes sebészeti beavatkozásokra.
Támogatja a testi és lelki újjászületést.

Aki már kipróbálta

Kezelés előtt

Kezelés után

Csernus Éva

51 ÉVES

Ez én vagyok? Micsoda? Eltűnt a nyakamon a gyűrődés! Hova lett a homlokomon a kettős barázda,a nevetőráncom az orrom és a szám között? A dekoltázs? Fantasztikus!,,- Csak álltam s néztem magamat a tükörben. Jó volt nézni, magamat vizsgálgatni. Majd sírva fakadtam az örömtől, a meglepődéstől, a látványtól, s Erika nyakába borultam. Ezek voltak az első kezelés utáni reakcióim.

,,S még nem is sejtettem, hogy ez csak a kezdete volt a bőrterápiának. Fáradt, érett, napsugarakat szerető bőrrel érkeztem első alkalommal a kozmetikába, ahol kellemes, relaxáló zene, aromaterápiás illatok fogadtak. Izgatottan vártam, mi fog ma történni. Szokatlan kezelésre jöttem: szájüregi masszázsra. Ezt viszont megelőzte még két fantasztikus kezelés: a hidrogénterápiás peeling, mely után soha nem tapasztalt puhaságú bőrt tapintottam az arcomon. A CO2 terápia alatt hihetetlen forróság öntötte el a bőrömet, pezsgett a hatóanyag, az arcom, a vérkeringésem.

Ezután jött a csoda! Erika varázskezei a bőrömön kívül dolgoztak s erőteljes mozdulatokkal kimasszírozták az összetapadt izmokat, csomókat, majd a belső masszázzsal tovább fokozta az élményt. Éreztem, ahogy szétszedi, kisimítja az izomrostokat. Nem is tudtam, hogy bizony itt is összetapadnak az izmok, nemcsak a vállon. A belső masszázs bizarr érzés volt, néha kicsit kényelmetlen, de az utána tapasztalt felszabadító érzés gyorsan feledtette a kellemetlenséget. Laza volt az arcom izomzata, hihetetlenül mozgékony, könnyed érzésű. Még órák múlva is kellemesen bizsergett. A szokatlan kezelés az arc izmait dolgoztatta meg, amit másnap pici izomláz formájában jelzett is az arcom az állkapocsnál. A következő hetekben még 3 alkalommal volt szerencsém részesülni a kezelésekben. A bőröm feszes lett, a mélyebb ráncok jelentősen kisimultak. Az arckontúrom megemelkedett, az orcám magasabbra került, s a szemem, mintha megnőtt volna, kinyílt a tekintetem.

Erika a kezelések során maximálisan figyelt rám, nem csak az említett kezeléseket kaptam, hanem holisztikus tárházának eszközeit bevetve oldotta blokkjaimat, feszültségeimet, gyógyított. A nyugodt légkörben nemcsak a bőröm, a lelkem is kisimult, fiatalodott. Egy hónap elteltével 10 évvel fiatalabb, élettel teltebb lett a bőröm. A kezeléssorozat végén vidámabbnak, magabiztosabbnak éreztem magamat, amit a környezetem is tapasztalt. Az azóta eltelt időben kidobáltam a korábbi arckrémjeimet, csak az Erikától kapott, általa fejlesztett Arcápoló elixírt használom, ami olajokat, vitaminokat, esszenciákat tartalmaz. Az olajos készítménytől eleinte idegenkedtem, de gyorsan meggyőzött hatékonyságáról. A Mili Pure Spray zseniális hidratáló készülék hidrogénben dús vízpáráját reggel, este fújom az arcomra, azóta nem feszül a bőröm, puha tapintását őrzi. Erika lényéből árad a nyugalom, a kezei varázslatosan fiatalítanak, szakmai tudása pedig lenyűgöző. Belépve hozzá kiszáll belőlem a feszültség, testileg-lelkileg feltöltődöm, s újjászületve távozom. A létezésével gyógyít! Zseniális kezeléseket ad a fiatalodáshoz, melyet minden nő megérdemel!”