Cellblaster Therapy®

Varga Erika- holisztikus szépségterapeuta

A szép bőrhöz vezető út itt kezdődik

Naturális arcplasztika

A plasztika sebészet alternatívája

Ne feküdj kés alá! Ne szurkáltasd tele magad botox injekciókkal!  Ugye nem akarsz merev vonásokat, beszűkült arcmimikát, természet ellenesen kikerekedett pufi arcot.

Megfiatalítom az arcod. Szerezd vissza természetes arcvonásaid!

Naturális arcplasztika
problémás bőr kezelése

Problémás bőr kezelése

Természetes megoldás gyógyszerek helyett

Ha már nincs más megoldás és a bőrgyógyász is csak szteroidos krémekkel tud időleges eredményt elérni, akkor próbáld ki a holisztikus bőrápolást. Keressük meg a probléma forrását, ne csak a tüneteket kezeljük.

Miért érdemes hozzám fordulni?

CBDM testterápia

Test

Teljesség, egészség, természetesség, szépség és kisugárzás. Legyen szó egészségmegőrzésről vagy személyre szabott szépészeti kezelésről, minden esetben komplementer, egymást kiegészítő kezelésekkel segítek.

rózsa virág

Lélek

Hiszem, hogy a lélek kiteljesedéséhez a holisztikus életmód a legtökéletesebb út, mert testünk ápolása mellett legalább annyira fontos a lélek megérintése is. A harmónia összeköt minket a lelkünkkel, ezért óvnunk kell törékeny egyensúlyát.

naturális arcplasztika

Bőr

Tudom, hogy a naturális bőrápolás megbízható, professzionális eljárásokkal, törődéssel és egy csöpp csodával bármilyen problémára megoldást jelent. Szeretem az innovatív megoldásokat, de alkalmazom a növényi hatóanyagokat is.

Varga Erika

vagyok, természetgyógyász- alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, Kozmetikus

Craniosacrális terapeuta, Joalis terapeuta, Ayurvédikus terapeuta

Ha egészség- vagy bőrproblémákkal küzdesz, ha a fiatalságodat szeretnéd megőrizni vagy visszaállítani, akkor nálam a legjobb helyen jársz.

A Cellblaster therapy® by Erika Varga megalkotójaként Magyarországon egyedüliként alkalmazom ezt a speciális kezelési módot. Ezért a naptáram már hetekre előre foglalt.

A terápia megkezdését mindig megelőzi egy alapos állapotfelmérés és egy választható próbakezelés, amikor kialakítjuk a kezelések menetét és számát. Mivel minden probléma egyedi, ezért a kezelési csomag összeállítása is egyedi lesz.

005 web

Szépség blog