Lépj be Te is a holisztikus szépség világába!

Csak a legfinomabb összetevőket, kizárólag non-invazív eljárásokat és egyedi megoldásokat alkalmazok arc- és testkezeléseimben.

Lépj be egy olyan világba, ahol az összes részlet a holisztikus egyensúlyt és a megújult rezgéseket támogatja gyógyteákkal, aromaterápiás esszenciákkal és a lehető legkedvesebb gondoskodással.
Amíg különleges arcszépítő terápiáim izzó ragyogást adnak a bőrödnek, addig az egységben-látás a bőrön is túlmutat. Holisztikus egészség- és szépségterapeutaként szerzett tapasztalataimmal szolgálom hosszú távú céljaid kialakítását, és a finom életmódváltásokat, melyek fokozzák életerődet.

  • Gyere el hozzám, mert szeretettel és szakértelemmel várlak!
  • Engedd el magad, mert nálam feltétel nélkül Önmagad lehetsz!
  • Érezd jól magad, mert együtt életre keltjük arcod, tested és lelked harmóniáját!
holisztikus szépség

A holisztikus gondolkodás filozófiája

Holo– görög eredetű szó‑előtag. Jelentése teljes, egész.

A holisztikus szemlélet lényege, hogy a figyelem mindenre kiterjed és

támogatja az egymással szoros kapcsolatban álló, a testben, a lélekben és a szellemben születő megújító energiákat. Olyan szemléletmód, ami azt vallja, hogy az egész nem azonos a részek összességével, hanem egy új minőség és a részek csak az egészhez való viszonyukban nyernek értelmet.

 

holisztikus életmód kialakításának gondolata ijesztőnek tűnhet mégsem bonyolult. Valójában az egyszerűsítésről, kis lépésekről és a legtermészetesebb állapotban való életről szól.

Terapeuta: gyógyító szakember – betegségek, ártalmak, sérülések kezelésére képzett személy, aki fejlesztést végez és nem gyógyszereket használ..

Holisztikus terapeuta: képzett szakember, aki szem előtt tartja a következőket:

  • A mindenek előtti nem ártás elvét.
  • A baj okát fel kell ismerni és kezelni kell.
  • A beteg egész személyét kezelni kell.
  • A megelőzés a legjobb gyógymód.
  • Erősíti a személyes felelősségvállalást az egészség megőrzésében.
  • Segít létrehozni és fenntartani az optimális egészséget.
Varga Erika

Holisztikus terapeutaként

szerzett tapasztalataim megtanították, hogy akkor van látványos és maradandó változás ha odafigyelünk az étkezésünkre, ha elegendő és minőségi a pihenésünk, ha nem hanyagoljuk el a testmozgást, élvezzük a természet csodáit, tiszteljük az intuíciót, boldogságra törekszünk és ünnepeljük a belső szépséget.

holisztikus bőrápolás

A holisztikus bőrápolás

Javítja

-a bőr természetes immunitását, hogy ellenállóbb legyen a veszélyeztetettebb állapotoknak, mint pl. a rosaceaekcémadermatitiszakneoxidatív stresszidő előtti öregedés

-a kapilláris erek áramlását és funkcióit, ami a bőr életerejét és ragyogását biztosítja

– bőr védő-határoló funkcióját, ami nagyobb hidratáltságot és védelmet biztosít a környezeti ártalmakkal szemben

–  és ösztönzi a bőrt, hogy visszatérjen egészséges egyensúlyához, hogy megőrizze feszességét

– és tisztítja a bőrt, amitől lágy és finom tapintású lesz.

Munkám során felismertem, hogy amit eszünk és amit a bőrünkre kenünk, az mély hatást gyakorol egymásra. Hiszem, hogy a testünk megújító ciklusához alkalmazkodó bőrápolás az ősi elemekkel – hidrogén, szén-dioxid, oxigén – kiegészítve felfedi valódi ragyogásunkat. Megtapasztaltam, hogy bőrünk állapota rendkívüli módon összefügg lelkiállapotunkkal és egészségi állapotunkkal. A bőr betegsége a lélek kiáltása, ezért szépségterápiáim csak holisztikus megközelítéssel tudnak valódi, hosszan tartó és látványos változást létrehozni.