Co2 carboxy Sound otthoni szett

39 500Ft

A CO2 carboxy Sound terápia a ragyogó és fiatalos bőr titka. Fokozza a bőr anyagcsere folyamatait és természetes oxigéntermelését, amivel biztosítja a mély hidratációt. A bőr drámain ragyogóbb, frissebb, a bőrszín egyenletesebb lesz már az első kezelés után. Hatásos a felszíni sérülések, hegek, ráncok, akné, rosacea kezelésére egyaránt.

Kategória:

A CO2 carboxy Sound terápia lágy dallam a füleidnek és intenzív kezelés a bőrödnek.  A Co2 carboxy Sound egy igazi nagyágyú a bőrápolásban. Ha aknétól, rosáceától szenvedsz, vagy a bőröregedési folyamatokat szeretnéd lassítani, akkor Neked is megoldást jelent ez a toxinmentes detox kezelés. A bőrönd tartalma öt hónapig segíti az otthoni bőrmegújítást: 5 db gélt, 5 db formázott papírmaszkot, 5 db utókezelő hidratáló-nyugtató maszkot és egy spéci felhordó ecsetet tartalmaz. Praktikus, mert a havi adagok külön neszeszerben vannak csomagolva, így ha utazol is kényelmesen magaddal viheted.

A CO2 carboxy Sound egy természetes bőrmegújító eljárás, mivel a test saját oxigénjét használja fel a sejtek regenerálására. A gél és a papírmaszk találkozásakor szén-dioxid termelődik, ami bejut a bőr pórusain és arra készteti a vér által szállított friss oxigént, hogy leadódjon ott, ahol szén-dioxid halmozódik fel. A két anyag helyet cserél, a vér tovább szállítja a felesleges szén-dioxidot, a helyben maradó oxigén pedig elkezdi megújítani a szöveteket. Az érből felszabaduló többlet oxigén átjárja az erek alatti és feletti területeket. Ahol oxigén van, ott fokozódik a keringés, ezáltal a tápanyagfelvétel és a felesleges salakanyagok elszállítása is. Eredményeként létrejön az egészséges szövet, mely rostokban gazdag, megfelelően behálózzák a mikro-erek és anyagcseréje is jól működik.

Mi történik a bőrödben? Nézd meg a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=fDOK917QrQE

Mit várhatsz a CO2 carboxy Sound kezeléstől?

Fantasztikus rugalmasságot: Stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését, amivel visszaállítja bőr rugalmasságát. Kifejezetten hatékony a nyaki vonalak feszesítésére.

A ráncok eltűnését: Serkenti a sejtek közti anyagcsere folyamatokat, ezáltal kisimítja a halványabb, és feltölti a mélyebb ráncokat.

Világosító hatást: Stimulálja a vérkeringést, ami biztosítja az egyenletes és ragyogó bőrszínt.

Felszíni sérülések, hegek, acne kezelést: Serkenti a vérkeringést és a felesleges káros anyagok elvezetését a véráramból, ezáltal halványítja a felszíni sérüléseket, hegeket és javítja az aknés tüneteket.

Hogy kell használni a szettet? Nézd meg a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=S3-9JMtmt5k

Így végezd otthon a kezelést:

  1. tisztítsd meg a bőrödet a típusodnak megfelelő lemosóval
  2. használj egy finom peelinget, amit alaposan távolíts el a bőrödről
  3. a felhordó ecset végére csavard rá a gélt tartalmazó fecskendőt és egyenletesen elosztva az anyagot, vidd fel az arc- és nyak területére. Vigyázz, szembe, szájba ne kerüljön.
  4. a gélre helyezd fel az 1. számú tasakban található papírmaszkot és alaposan nyomkodd meg, hogy minden része átitatódjon a hatóanyaggal
  5. pihenj le 20 percre, hallgass egy kellemes zenét és élvezd a CO2 carboxy Sound hatását
  6. a hatóidő letelte után vedd le a papírmaszkot és a maradék gélt masszírozd a bőrödbe, amíg beszívja
  7. mosd le alaposan vízzel az esetlegesen bőrön maradó felesleget
  8. a 2. számú tasakban található nyugtató maszkot helyezd a bőrödre. Figyelj rá, hogy mindenhol rásimuljon az arcodra.
  9. újabb 10-15 perces lazítás következik
  10. távolítsd el a maszkot és kend be a bőrödet a kedvenc hidratáló krémeddel.

A kezeléseket havonta egyszer végezd el. 

Ha olyan bőrproblémád van, amire régóta nem találsz megoldást, akkor mielőtt otthoni ápolásba fognál, keress meg és kérj egy konzultációs időpontot. Ezen a találkozón részletesen kielemezzük, hogy mi lehet az oka a kialakult állapotnak és megoldást is keresünk rá holisztikus szemlélettel.

Ha látványosan fiatalodni szeretnél, akkor a következő ajánlatom van:

Vegyél részt nálam egy 4 alkalmas anti-aging kúrán. Ez heti egy CO2 carboxy kezelést és Natural Facelift masszázst tartalmaz. Ennek ára: 4 x 25 000 Ft = 100 000 Ft és bónuszként megkapod a Co2 carboxy Sound bőröndöt csupán 19 500 Ft-t.

A 4 kezelés alatt visszaállítjuk bőröd 28 napos önmegújító ciklusát és látványosan megfiatalítjuk a vonásaidat a speciális masszázzsal. Az elért eredményt otthon fentarthatod a CO2 carboxy Sond kezeléssel.