Árlista

A terápia megkezdését mindig megelőzi egy ingyenes állapotfelmérés, amikor kialakítjuk a kezelések menetét és számát. Mivel minden probléma egyedi, ezért a kezelési csomag összeállítása is személyre szabott lesz.

Vendéget kizárólag előzetes bejelentkezés után fogadok.

Időpontot elsősorban online tudtok foglalni, de a 0630 471 6519-es és 0620 444 9442-es telefonszámon is igyekszem nyitvatartási időben elérhető lenni.

Ha Vendég tartózkodik az üzletben, nem tudom felvenni a telefont, de lehetőség szerint mindenkit visszahívok.

Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, ami miatt nem tud eljönni a megbeszélt időpontban. Ezért kérlek, vedd figyelembe a következőket:

  1. a foglalást visszaigazoló e-mailben szereplő időpontot tetszés szerint módosíthatod, illetve törölheted az azt megelőző 24 óráig.
  2. 24 órán belül kérlek telefonon vagy e-mailben értesíts engem.

A második, 24 órán belül történő lemondás után a lemondott szolgáltatás árának 50%-át felszámítom a következő alkalommal.

A harmadik 24 órán belül történő lemondás után már nem tudok következő időpontot biztosítani.

Ha egyáltalán nem történt lemondás, akkor nem adok következő időpontot, mert nem rám van szükséged.

A szolgáltatásokra szánt időtartamok úgy vannak kikalkulálva, hogy azt csúszás nélkül be tudjam tartani.

Ha előre látod, hogy késni fogsz, kérlek, értesíts, hogy együtt tudjuk megbeszélni, a csúszás mértéke még belefér-e a Rád szánt időbe.

Késés esetén a Te kezelési időd rövidül le, hogy a  következő, időben érkező Vendég pontosan tudjon kezdeni.

Vedd figyelembe, hogy jogomban áll elállni a szolgáltatás teljesítésétől, ha a késés már a következő, időben érkező Vendég ellátását ellehetetlenítené a tűréshatáron túli mértékben.

Késés esetén is az eredetileg foglalt szolgáltatás árát számolom fel.

  • – Készpénz
  • – Bankkártya

A Holistic Skin Clinik-n lehet készpénzzel és bankkártyával is fizetni. Ez utóbbival történő fizetéskor számlát állítok ki, melyhez szükségem van a nevedre, lakcímedre és email címedre is.

Szalonomban kifejezetten ügyelek a higiéniára, ezért kérlek, ha betegnek érzed magad (megfázás, influenza, egyéb vírusos megbetegedés tüneteit észlelet magadon) egyeztessünk új időpontot!

Ahogy én is figyelek arra, hogy te ne kaphass el semmit a szalonban, kérlek, segíts nekem abban, hogy te sem fertőzöl meg senkit.

A hosszú távú sikeres együttműködés érdekében köszönöm megértésedet és várlak szeretettel!