Akció!

Ambling csomag

178 820Ft 125 700Ft

A termékcsalád tagjait – tisztító, esszencia, ampulla és krém – önállóan is lehet használni, de garantált és látványos változást a termékek együttes alkalmazása biztosít gyorsan, akár pár nap alatt is, a gyulladáscsökkentés, hidratáció és anti-aging területén.

Kategória:

Leírás

Az elmúlt években nagy hangsúlyt kapott a bőr mikrobiom egyensúlyának fontossága, mivel kiderült, hogy a sérült bőr mikrobiom egyensúly közvetlenül vagy közvetve kapcsolódik az akne, ekcéma vagy krónikus bőrbetegségek kialakulásához.

A mikroorganizmusok közötti egyensúly jól karbantartható, így védve a bőr a különböző káros baktériumoktól, ezzel tovább csökken vagy minimalizálódik ezeknek a káros baktériumoknak a bőrre és az emberi testre gyakorolt káros hatása. Bármily furcsa, de a bél és a bőr mikrobiomjai között szoros kapcsolat van. A bélmikróbák által termelt speciális anyagok részt vesznek a bőr egészségének fenntartásában.

Az AMBLING® termékek négy évig tartó kutató- és fejlesztőmunka eredményeként jöttek létre, és egy új paradigmát képviselnek a kozmetikumok között, ún. „bőr mikrobiom kozmetikumok”. A gyógyászati minőségű tejsav baktériumokat speciális módon adagolják a kozmetikumokhoz. A saját fejlesztésű nyersanyagok olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amik csak a káros baktériumokat gátolják, és biztosítják a bőr jótékony baktériumainak fenntartását.